Friday Night Lights: Dual Tube Spotlight – ATN PS31

IMG_3437-660x495

Til denne uges Friday Night Lights genoptager vi vores Dual Tube Spotlight og ser på en ny bino NVG fra ATN.ATN PS31 er et artikulerende hus, der ligner en L3 PVS-31, men det har funktioner, der adskiller det fra toppen af ​​dobbeltrørs nattesynsbriller.

ATN PS31 er ikke en PVS-31

ATN PS31 3/4 visning

Ved første øjekast ligner PS31 bestemt en PVS-31, men der er nogle forskelle.Nogle er kosmetiske, mens andre er funktionsbaserede og er en betydelig forbedring i forhold til L3 PVS-31.

Den første forskel, du bemærker med PS31, er vægten.L3 PVS-31 er berømt for sin kontraktvægt.Militæret ville have en beskyttelsesbrille, der vejede mindre end et pund.PVS-31s vejer omkring 15,5 oz.ATN PS31 vejer 21,5 oz.Selvom jeg ikke kender den individuelle vægt af PVS-31-komponenterne at sammenligne, har ATN PS31 nogle forskelle, der kan forklare vægtforskellen.

De monokulære bælg er lavet af metal, mens PVS-31 er en polymer.

IMG_3454

Desværre er hængslet ikke lavet af metal, og det er det område, hvor PVS-31'er har tendens til at gå i stykker.I modsætning til L3 PVS-31 har ATN PS31 justerbare dioptrier.Hvilket betyder, at du kan justere okularerne til dit syn.

En anden forskel er, at hver monokulær pod renses individuelt.Du kan se en renseskrue installeret på bagsiden af ​​hængslet.De mindre skruer på hver side er til at fastgøre de monokulære bælg til hængslerne.

Dette er helt anderledes end PVS-31, som har en renseskrue i tårnet over broen, på den modsatte side af den eksterne batteripakkeport.PS31 har en ekstern batteripakke som valgfrit tilbehør, men det er ikke den samme Fischer-forbindelse som PVS-31 eller BNVD 1431.

Batteripakken ser dog ikke ud til at være nødvendig.PS31 er drevet af en enkelt CR123.En bedre mulighed end PVS-31, som har brug for en lithium AA.PVS-31 fungerer ikke med alkaliske AA-batterier.Batteridækslet og strømknappen er lavet af metal.

Ifølge ATN vil PS31 køre i 60 timer på en enkelt CR123.Tilføjer du batteripakken, som bruger 4xCR123, får du tilsammen 300 timers kontinuerlig brug.

IMG_3429

På forkanten af ​​PS31 vil du bemærke, hvad der ligner to LED'er.

PVS-31 har ikke en indbygget IR-illuminator.Det gør PS31.Men kun én er en IR-illuminator.Den anden LED er faktisk en lyssensor.Det er en LED, men den omdannes til sanselys.

I modsætning til PVS-31 har ATN PS31 ikke manuel forstærkning.Strømknappen er en fire-positionsvælger.

IR belysning tændt
Auto IR belysning
Valg af den fjerde position aktiverer den omvendte LED-lyssensor.Med tilstrækkeligt omgivende lys vil IR-belysningen ikke tænde.

En af de funktioner, der sætter PS31 over PVS-31, er det faktum, at de monokulære pods bruger magnetiske reed-kontakter til at lukke strøm til rørene, når du ruller pods op.Vi så dette i DTNVG, og efter sigende har BNVD også denne automatiske sluk-funktion.PS31'eren slukker dog ikke, når du folder NVG-beslaget op mod hjelmen.Du skal rulle bælgerne ud for at lukke rørene.

IMG_3408

ATN inkluderer et svalehale NVG-montering, der ser ud til at være en Wilcox L4 G24.

ATN PS31 har 50° linser.Typisk hjelm båret nattesyn som en PVS-14 eller dobbeltrørs binos har 40° FOV linser.

Bemærk, at du kan se den varevogn i venstre kant med 50° FOV, men det kan du ikke med 40° FOV.

De fleste 50°-objektiver har til en vis grad forvrængning.Nogle kan have en form for nålepudeforvrængning aka fiskeøjeeffekt.ATN PS31 ser ikke ud til at have nålepudeforvrængning, men den har en smal øjenboks.Øjeboksen er dog ikke helt det samme som et kikkert.I stedet for at pådrage sig scope-skygge, sløres billedet ret hurtigt, hvis dine øjne er væk fra aksen.Det er virkelig mærkbart, når du bevæger dig væk fra okularet.Desuden er okularet lidt mindre end mit ENVIS okular.

Tag et kig på videoen nedenfor.En ting, jeg også bemærkede ved 50° FOV-objektiverne, er, at den ikke har lassoen/bøjlen som AGM NVG-50.

Med 50° FOV-linser virker brugen af ​​en COTI (Clip-On Thermal Imager), men billedet er mindre.

IMG_3466

Ovenfor er COTI termiske billede den cirkel i en cirkel.Se hvor lille dækningen er i forhold til resten af ​​nattesynsbilledet?Se nu på billedet nedenfor.Samme COTI men monteret på min DTNVG med 40° FOV linser.COTI-billedet ser ud til at fylde mere i billedet.


Indlægstid: 23-jun-2022